High end event catering op locatie Amsterdam

High end event catering op locatie Amsterdam | Compleet | Elsendoorn Catering

High end event catering op locatie Amsterdam

Eventcatering in Amsterdam? Elsendoorn Catering verzorgt voor u een High end event catering op locatie Amsterdam Voor ons zeer gemotiveerde team is het de missie om al uw zorgen uit handen te nemen en uw verwachtingen te vervullen en overstijgen. Onze high-end cateringservice werkt met duurzaam vlees en ingrediënten in samenspraak met u. De volgende zaken zijn voor ons van groot belang:

  • Oog voor detail;
  • Flexibiliteit;
  • Maatwerk;
  • Betrouwbaarheid;
  • U ontzorgen;
  • Snelheid en precisie.

High end event catering op locatie Amsterdam op

Onze aanpak

Onze gekwalificeerde medewerkers houden rekening met al uw wensen. Door middel van gepersonaliseerde menu’s zorgen wij ervoor dat uw gasten genieten van het lekkerste eten. Dit wordt ambachtelijk en vers bereid in onze eigen keuken. De gerechten worden kant-en-klaar afgeleverd en indien nodig opgeleverd door ons personeel. Zo kunt u zich volledig focussen op andere belangrijke zaken, om uw event te laten schitteren. Onze keuken is van alle markten thuis. Of u nou zin heeft in een Koreaanse Kimchi of Italiaanse risotto met truffel en gerookte kaas, wij regelen het voor u. U levert uw wensen aan en wij gaan hier op een creatieve manier mee aan de slag, om u en uw gasten compleet te verrassen met onze creaties. Met onze eventcatering krijgt u een duidelijk plan gepresenteerd, waarmee wij tot een mooi eindresultaat zullen komen. Onze high-end eventcatering brengt u een onvergetelijke ervaring.

Wij zijn zeer enthousiast om telkens nieuwe dingen te proberen en onze selectie gerechten steeds groter te maken. Wij kijken ernaar uit om u te verbijsteren met onze high-end event catering op locatie Amsterdam. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan door te bellen naar: 06 – 55 37 65 36 of door te e-mailen naar: Bart@ElsendoornCatering.nl

Contact ons

Wij kijken ernaar uit om u te verbijsteren met onze high-end eventcatering op locatie Amsterdam. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan door onderstaande contactformulier in te vullen. Na ontvangst van uw bericht reageren wij binnen 24 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.