Mogelijkheden op het gebied van eten & drinken

Bij Elsendoorn Catering zijn we gek van mooi eten brengen naar locaties die op het eerste gezicht niet geschikt lijken voor het serveren van eten en drinken op hoog niveau. Dat doen we het liefst duurzaam. Samen met u bedenken we een menu waarin bijvoorbeeld een thema verborgen zit of waarin ingrediënten en/of gerechten zitten die speciaal zijn voor u en uw gasten. In de categorieën vis, vlees en vegetarisch hebben we het volgende geserveerd:

Mogelijkheden

Vis

Een gerookte forel of een huisgemaakte rolmops? Voor visliefhebbers hebben we van alles: oesters á la mignonette, Rockefeller of juist naturel. Vers voor uw opengemaakt door ons team dat ook ervaren is in het openmaken van oesters. Een huisgemaakte zomerse bouillabaisse is ook een favoriet bij grote groepen die graag van het Bourgondische genieten.

Vlees

Een lam aan het spit? We hebben voor groepen tot 100 mensen een lam die we voor uw gasten aan onze spitten hangen. Deze combineren we met heerlijke groenten en natuurlijk het showelement van deze krakende delicatesse. Wilt u liever een mooie bavette van het vuur? Met onze Ofyr’s ziet u hoe de vlammen van deze anderhalf meter hoge barbecue een delicaat stuk vlees in een absolute lekkernij omtovert. Een absoluut genot voor het oog en de tong.

Vegetarisch

Ook voor vegetariërs is er genoeg, denk aan gemarineerde jackfruit, een soep van gerookte bloemkool of heerlijke salades die per seizoen verschillend zijn. Als nagerecht bieden we u bijvoorbeeld een gegrilde ananas met witte chocolade parfait. Of wat dacht u van een in pure chocolade en Amaretto ingelegde vijg met mangosorbet? Om maar een (veganistisch) nagerecht te noemen.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact op met Elsendoorn Catering. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar bart@elsendoorncatering.nl.

Of vul het onderstaande contactformulier in. Na ontvangst van uw bericht reageren wij binnen 24 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.