Klanten die u voor gingen

10 jaar ervaring, dat proef je!

Na 10 jaar ervaring in de catering en evenement branche hebben wij food & beverage in verschillende vormen en maten maar vaak ook de aankleding hieromheen verzorgd voor o.a. Yellowtail, A&F partners, SNS Bank, Vereniging van Verzekeraars, VvAA, RSC/RVSV, LANX, Veritas en UVSV. Altijd tegen een goede prijs.

Wij pakken op wat u wenst (food, beverage, aankleding, personeel, etc.) en bieden verder, waar nodig, ondersteuning op kennisvlak. Zo zetten we onze ervaring in dienst van u als klant.

Wat minder toeters en bellen dan hiervoor benoemd maar wel met de hoogwaardige kwaliteit die u van ons mag verwachten? Geen probleem. Wij denken graag mee.

Hier een overzicht van het door ons verzorgde eten en drinken. Dit is nog maar een klein voorbeeld van wat we graag voor u doen: hoogwaardig, mooi uitziend eten en drinken maken met een duurzame achtergrond. Ons personeel is ingelicht over onze dranken en spijzen en voorziet u, waar nodig, van het geserveerde.

Elsendoorn Catering x RSC/RVSV

Voor het Rotterdamsch Studenten Corps maakte Elsendoor Catering een op maat gemaakt plan, waarbij zowel in food & beverage als in personeel werd voorzien. Het evenement vond plaats op een locatie waar geen stroom en stromend water aanwezig waren, Met onze opgedane ervaring konden de 2500 gasten optimaal genieten van een feestelijke dag gevuld met feestelijk eten en drinken. Dat genuttigd kon worden onder het kijken naar een heuse polowedstrijd.

Lees verder

Elsendoorn Catering x Verbond van Verzekeraars

Voor de 250 genodigden werkzaam in de verzekeringswereld werd het symposium Internet of Things georganiseerd. Hierop voortbordurend werd Elsendoorn Catering gevraagd verrassende smaakcombinaties na de lezingen te serveren aan de gasten. Met ons toegewijde team op locatie werden er Wine & Beer Pairings bereid. Omdat de keukenfaciliteiten niet toereikend waren om op restaurant niveau te eten en drinken, zorgden we zelf voor de benodigdheden en werden de gasten van de VvV luxueus verwend.

Lees verder

Elsendoorn Catering x VVaA

In de binnenstad van Utrecht vond er een bijeenkomst voor medisch studenten plaats, waarbij zij verschillende lezingen konden volgen van de VVaA, een Nederlandse vereniging die medici, paramedici en studenten voor die beroepen bijstaat met onder andere financieel, bedrijfskundig en juridisch advies, verzekeringen en opleidingen. Om aan te sluiten bij de jonge doelgroep heeft Elsendoorn Catering een hoogwaardig hamburgerbuffet opgezet voor 150 mensen. Gevuld duurzame en verse producten. De hamburgers werden aan tafel bereidt en afgemaakt door de gasten. Zo werd een locatie die niet geschikt leek voor een dergelijk aantal gasten, toch een mooie plek om te dineren.

Lees verder

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact op met Elsendoorn Catering. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar bart@elsendoorncatering.nl.

Of vul het onderstaande contactformulier in. Na ontvangst van uw bericht reageren wij binnen 24 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.