Over Elsendoorn Catering

Elsendoorn Catering is gevestigd in Amsterdam, maar is in te schakelen in heel Nederland.

Elsendoorn Catering

Elsendoorn Catering blinkt al ruim tien jaar uit in kwaliteit, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid. Een exclusieve restaurantbeleving speciaal voor u op maat gemaakt, thuis of op locatie. Wij zoeken met u mee naar een geschikte setting en hebben ook samenwerkingsverbanden met prachtige locaties die wij kunnen aandragen. Meedenken doen we sowieso graag, zodat u zich ook te gast voelt en optimaal kunt genieten.

Van sfeervolle groepsdiners met koks bij u thuis vanaf 20 personen tot aan indrukwekkende buffetten voor 5000 gasten op locatie, alles is mogelijk. Elsendoorn Catering is in te zetten bij feestelijke gelegenheden als verjaardagen, jubilea, bruiloften en lustra. Oog voor detail is ons speerpunt. Wij nemen alles uit handen als u dat wenst: personeel, presentatie en aankleding.

Anders dan andere cateraars werkt Elsendoorn Catering niet met vaste menu’s. Die maken wij liever met u. Vis, vlees, vegetarisch of vegan, Ontbijt, lunch of diner. Wij luisteren graag naar uw wensen. Maar altijd ambachtelijk en vers bereid in eigen keuken. En het liefst duurzaam. Want duurzaam is eigenlijk altijd smaakvoller.

Trek gekregen? Bel/WhatsApp ons of mail naar info@ElsendoornCatering.nl (binnen 24 uur reactie). Of vul ons contactformulier in.

Over Bart Elsendoorn

‘‘De culinaire passie van mij ontstond toen ik in mijn studententijd afsprak met een vriend bij een kookclub. De vriend zei op het laatste moment af, maar ik ging uit nieuwsgierigheid toch even langs de club. Om elke dag terug te komen. Het samenwerken aan creaties, de energie van de keuken, het maken van mooie gerechten en de culinaire ontdekkingen die ik daar deed zorgden voor een passie die steeds verder groeide.’’ Bart werkte daarna jaren in verschillende restaurants in Utrecht en Amsterdam. Eerst als kok, later als chef.

Ook organiseerde hij naast zijn werk steeds vaker groepsdiners. Bart: ‘‘Niet alleen mijn directe omgeving wist mij te vinden, ook via via kreeg ik steeds meer aanvragen.’’ In 2014 richt hij daarom Elsendoorn Catering op. Met meer dan 10.000 gasten is Elsendoorn Catering uitgegroeid tot een betrouwbare aanbieder in de food event industrie. Samen met een jong team zorgt Bart nog steeds met evenveel passie voor smaakvolle en exclusieve groepsdiners.

Elsendoorn Catering is gevestigd in Amsterdam, maar is in te huren in heel Nederland.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact op met Elsendoorn Catering. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@elsendoorncatering.nl.

Of vul het onderstaande contactformulier in. Na ontvangst van uw bericht reageren wij binnen 24 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.