Kosten catering op locatie Amsterdam

Kosten Catering Amsterdam | High-end | Elsendoorn Catering

Kosten catering op locatie Amsterdam

Bent u benieuwd naar de kosten van onze high-end catering op locatie in Amsterdam? Geen zorgen, daar zijn wij eerlijk en transparant over. Wij vervullen uw wensen en zorgen voor een passende prijs-kwaliteitverhouding. Wat uw wensen ook zijn, wij proberen deze zo goed mogelijk te vervullen. We leveren een high-end catering met snelheid en precisie. Ons creatieve team is gespecialiseerd in het bereiden van vlees, vis en vegetarische gerechten. We zijn zeer flexibel en houden graag rekening met alle mogelijke dieetwensen. Daarnaast is ons team erg gepassioneerd om telkens nieuwe dingen te proberen en onze klanten te verbazen met onze creaties. We hopen u binnenkort ook te mogen verrassen met onze high-end catering!

Aangezien wij maatwerk leveren, kunt u bij ons een offerte aanvragen. Zo kunnen wij duidelijk op papier zetten wat ervoor nodig is om uw verwachtingen te vervullen en te overstijgen. Ons zeer gemotiveerde team staat te popelen om een gepast menu te leveren voor bij uw bedrijfsuitje, jubileum of ander event. Het opstellen van dit menu gebeurt volledig in samenspraak met u. Want wij zijn pas tevreden als u en uw gasten dat ook zijn! Met Elsendoorn Catering wordt uw event naar een hoger niveau getild. Wij maken onze gerechten met producten van de hoogste kwaliteit en dat kunt u proeven! Daarnaast heeft u dankzij onze full-on service de mogelijkheid om uw volle aandacht bij andere belangrijke zaken van uw event te houden.

Contact

Wij hopen snel uw wensen te vervullen en u te verbazen met onze high-end catering! Neem vandaag nog contact op met Elsendoorn Catering om te informeren naar de mogelijkheden die onze service biedt.

Bel of Whatsapp op 06 – 55 37 65 36 of stuur een mail naar Bart@ElsendoornCatering.nl. Of vul onderstaande contactformulier in. Nadat wij uw bericht hebben mogen ontvangen reageren wij binnen 24 uur.

Contact ons

Wij kijken ernaar uit om u te verbijsteren met onze high-end eventcatering. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan door onderstaande contactformulier in te vuullen. Na ontvangst van uw bericht reageren wij binnen 24 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.