Luxe Catering Amsterdam

Luxe Catering Amsterdam | High-end | Elsendoorn Catering

Luxe Catering in Amsterdam

Op zoek naar een luxe catering in Amsterdam? Elsendoorn Catering zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij leveren u gepersonaliseerde menu’s, eigen personeel, full-on service en aankleding om van uw bedrijfsuitje of jubileum een onvergetelijke tijd te maken. De volgende zaken hebben voor ons van Elsendoorn Catering hoge prioriteit:

  • Gekwalificeerde medewerkers;
  • Flexibiliteit;
  • Persoonlijke menu’s;
  • Betrouwbaarheid;
  • U ontzorgen;
  • Snelheid en precisie.

Ons team neemt graag al uw zorgen uit handen en wil uw verwachtingen vervullen en overstijgen. Onze high-end cateringservice werkt met duurzaam vlees en ingrediënten in samenspraak met u. Elsendoorn Catering regelt het allemaal voor u!

Tot in de puntjes verzorgd

Als u onze full-ons service inschakelt, wordt u gegarandeerd positief verrast door de creativiteit van ons team. We zijn telkens op zoek naar nieuwe interessante gerechten. Onze gerechten worden ambachtelijk en vers bereid in onze eigen keuken.

Dieetwensen zijn voor onze gekwalificeerde medewerkers belangrijk en wij houden hier dan ook graag rekening mee voor u. Uw wensen worden verwerkt in een gepersonaliseerd menu, zodat alles precies zo is zoals u wenst. Wij zullen met snelheid en precisie uw wensen uit laten komen. Van welke keuken u ook houdt, er valt van alles te regelen om een verbluffend high-end diner te realiseren. Alles wordt zo geleverd, zodat u geheel ontzorgd wordt en u zich kunt richten op een soepel verloop van het evenement. Gezamenlijk zorgen wij voor een prachtig evenement, een moment om nooit te vergeten.

Wij kijken ernaar uit om u te verrassen met onze high-end eventcatering. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan door te bellen naar: 06 – 55 37 65 36 of door te e-mailen naar:
Bart@ElsendoornCatering.nl

Contact ons

Wij kijken ernaar uit om u te verbijsteren met onze high-end eventcatering. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan door onderstaande contactformulier in te vuullen. Na ontvangst van uw bericht reageren wij binnen 24 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.